SUOMI 100 VUOTTA

Ilmainen mitali muistoksi juhlavuodesta!

Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä kelpaa juhlia vielä pitkään. Sinulle tarjoutuu nyt tilaisuus liputtaa näyttävästi itsenäisyytemme puolesta.

Tilaa ilmainen juhlamitali – maksat vain toimituskulut. Pidä kiirettä, nämä viedään käsistä!

97 % tilanneista on tyytyväisiä Suomi 100 vuotta -mitaliin

Kun Suomi täyttää 100 vuotta, juhlinta on syytä aloittaa hyvissä ajoin: Suomen Monetan viime vuonna julkaisema juhlamitali leijonineen myytiin loppuun vinhaa vauhtia. Virallisen juhlavuoden merkeissä Suomen leijona pääsi jälleen estradille – entistäkin komeamman juhlamitalin myötä.

Vuoden 2017 Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitali noudattaa tyyliltään ja teknisiltä tiedoiltaan aiempaa mitalia, mutta kuva-aihe on uudistettu erityisen näyttäväksi. Suomi 100 vuotta -juhlamitali on vapaasti kaikkien tilattavissa ja vieläpä ilmaiseksi.

 • Suomen Moneta jakaa kaikki 100 000 uutta juhlamitalia ilmaiseksi, vain toimituskulujen hinnalla (4,95 euroa). Tasapuolisuuden vuoksi jakelu on rajoitettu 1 mitaliin / henkilö.

Nopeimmin tilauksen saa tehtyä tältä kampanjasivulta. Juhlamitalin tilaus ei sido muihin tilauksiin, mutta kukin voi halutessaan hyödyntää myös muita sivustolla tarjottavia tilausmahdollisuuksia.

Vahvaa symboliikkaa
Juhlamitalin etusivua hallitsee Suomen leijona, joka on saanut juhlan kunniaksi käädyt ympärilleen. Taustan pystyviivat viittaavat heraldiikassa punaiseen taustaan, kuten maamme vaakunassa. Suomen leijona on maamme vanhin symboli – se esiintyy jo Kustaa Vaasan 1580-luvulla valmistuneessa hautamonumentissa.

Suomalaista muotoilua
Juhlamitalin kääntöpuolen on suunnitellut nuori suomalainen kuvataitelija Katri Piri. Tyylitelty karttakuvio mukailee osittain Suomen maakunta- ja aluerajoja, osa pitkästä maastamme näkyy kiiltävänä huurrepohjalla.

Kuva-aihetta täydentävä kesäinen kielokranssi korostaa 100-vuotiaan Suomen luontoarvoja. Viehkeä kielo äänestettiin maamme kansalliskukaksi vuonna 1967. Taustalle on hahmoteltu maamme siniristilippu – vaakaviivoitus viittaa heraldiikassa siniseen väriin.

Suomi 100 vuotta -juhlamitali

 • Kokonaislyöntimäärä 100 000 kappaletta
 • Kuparinikkeliä (CuNi)
 • 31 g / 41 mm
 • Julkaisija: Suomen Moneta

Toimitamme tuotteita vain 18 vuotta täyttäneille. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja lyöntimäärä on rajallinen. Tee siis tilauksesi viivyttelemättä. Itsenäisyytemme on juhlinnan arvoinen!

Suomen Moneta – keräilijän kumppani, rahojen ja mitaleiden ammattilainen

Keräilyrahoja ja -mitaleita markkinoiva Suomen Moneta kuuluu kansainväliseen Samlerhuset-konserniin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta yhteistyöverkostostamme, sillä tarjolla on sekä korkealaatuisia suomalaistuotteita että ulkomaisia uutuuksia. Ennakkovaraustemme ansiosta valikoimissa on myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla takaa yksittäiselle keräilijälle luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelukokonaisuuden tavoitteena on mahdollisimman helppo asiointi: voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme www.suomenmoneta.fi, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet postitetaan suoraan kotiisi – vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Mikäli haluat palauttaa tuotteita tutustu www.suomenmoneta.fi/asiakaspalvelu/palautusopas

Toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille, kuten Norjan rahapaja, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan kansantasavallan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Etelä-Afrikan rahapaja, Itävallan rahapaja, Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja, Suomen rahapaja, Espanjan kuninkaallinen rahapaja ja monet muut.

Asiakaspalvelunumeromme on käytettävissäsi 24 h/vrk, puh: 010 80 90 00*. Henkilökohtaista palvelua saat samasta puhelinnumerosta arkisin klo 8–18. Sähköposti: info@suomenmoneta.fi

*Puhelun hinta lankaverkosta on 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.

 

 1. Mistä tässä kampanjassa on kyse?

  Itsenäinen Suomi juhlii 100-vuotista historiaansa vuonna 2017. Sen kunniaksi Suomen Moneta jakaa juhlamitaleita pelkällä toimituskulujen hinnalla. Juhlamitalin voi tilata internetissä osoitteessa www.suomi100vuotta.fi tai puhelimitse Suomen Monetan asiakaspalvelusta numerosta 010 80 90 00.  

 2. Montako mitalia on jaossa?

  Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitaleita jaetaan toimituskulujen (4,95 €) hinnalla korkeintaan 100 000 kappaletta, kokonaislyöntimäärä on 100 000 kappaletta.

 3. Mistä mitali on tehty?

  Mitali on kuparinikkeliä (Cu75Ni25). Se on halkaisijaltaan 41 mm ja painaa 31 g.

 4. Miten mitali toimitetaan minulle?

  Mitali toimitetaan postitse suoraan kotiisi. Suurimpaan osaan suomalaisia kotitalouksia lähetys toimitetaan suoraan postilaatikkoon.

 5. Voinko palauttaa tuotteen?

  Kyllä voit. Kaikilla Suomen Monetan kautta myytävillä tuotteilla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Kätevimmin palautat tuotteen veloituksetta postitse asiakaspalautuksena samassa kuoreessa, jossa olet tuotteen saanut. Muistathan aina ilmoittaa asiakaspalveluumme tilauksen peruutuksesta, palautuksesta tai jos haluat keskeyttää kokoelman tilauksen. (Katso tarkemmat tiedot www.suomenmoneta.fi/asiakaspalvelu/palautusopas).

 6. Sitoudunko muihin tilauksiin, jos tilaan itselleni ilmaisen mitalin?

  Et sitoudu muihin tilauksiin. Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitalin tilaus on yksittäinen tilaus. Voit kuitenkin halutessasi tilata kampanjasivustoilta muitakin aiheeseen liittyviä tuotteita.

 7. Miksi voin tilata vain yhden mitalin?

  Haluamme varmistaa, että mahdollisimman monelle suomalaiselle riittää ainakin yksi mitali.

 8. Miksi Suomen Moneta jakaa mitalit ilmaiseksi, vain toimituskulujen hinnalla?

  Itsenäinen Suomi on juhlan arvoinen asia jokaiselle suomalaiselle. Mitali on esine, joka säilyy jopa sukupolvelta toiselle. Olisi hienoa, jos mitalimme löytyisi suomalaisilta vielä silloinkin, kun Suomi täyttää 200 vuotta.

 9. Eli mitalista joutuu kuitenkin maksamaan?

  Maksat mitalista vain ja ainoastaan toimituskulut. Normaali toimituskulu on 4,95 euroa.   

 10. Muistan, että viime vuonna julkaistiin myös Itsenäinen Suomi 100 vuotta -mitali. Miksi näitä tulee nyt lisää?

  Itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhla on tärkeä tapahtuma, jota juhlitaan pitkään. Viimevuotinen, nyt jo loppuunmyyty ensimmäinen mitali käynnisti juhlakauden komealla tavalla ja varsinaisen juhlavuoden vietto jatkuu nyt sitäkin vauhdikkaampana. Uusi 8.5.2017 julkaistu juhlamitali tarjoaa jälleen peräti 100 000 henkilölle konkreettisen muiston maamme historiallisesti merkittävästä saavutuksesta.

 11. Tilasin viime vuoden juhlamitalin, voinko tilata myös tämän?

  Totta kai! Mitä näkyvämmin haluat liputtaa itsenäisen isänmaamme puolesta, sen parempi. Kuva-aiheeltaan uudistettu juhlamitali 2017 sopii hyvin edellisen seuraan. Tee tilauksesi vaikka saman tien!

 12. Voinko tilata juhlamitalin ulkomaille? (International deliveries)

  Toimitamme tuotteita ainostaan Suomeen. / Vi levererar endast till adresser i Finland. / We deliver products only to addresses in Finland.

Rekisteriseloste
 
Rekisterin pitäjä
Oy Nordic Moneta Ab/Suomen Moneta
PL 770
00101 Helsinki
Y-tunnus 1611712-3
 
Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Janne Häkkinen, puh. 010 80 80 40*
 
Rekisterin nimi
Suomen Monetan asiakas- ja yhteystietorekisteri
 
Rekisterin käyttötarkoitus
Suomen Moneta vastaa rekisterinpitäjänä rekisteröityjen henkilötietojen käsittelystä.
 
Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään markkinointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen sekä muihin vastaaviin verkkokaupan ja siihen liitettyjen palveluiden ja asiakkuuksien kehittämiseen liittyviin tarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteröidyt ovat joko asiakassuhteessa Suomen Monetaan tai ilmoittaneet oma-aloitteisesti yhteystietonsa esimerkiksi ottaessaan osaa Suomen Monetan järjestämiin kampanjoihin. 
 
Rekisterin sisältämät tiedot
 - Asiakastiedot, kuten yhteystiedot, syntymäaika, sukupuoli.
 - Kiinnostuksen kohteet, kuten asiakkaan itse ilmoittamat tuoteryhmät.
 - Ostotiedot, kuten ostopäivämäärä, tuotetiedot.
 - Markkinointihistoria, kuten lähetettyjen tiedotteiden päivämäärät ja markkinointikiellot.
 - Internet-historia, kuten tiedot sivuista, joilla on käyty.
 
Tietojen kerääminen
Kaikki kerätyt yhteys- ja muut profiilitiedot saadaan asiakkaalta itseltään eri kampanjoiden kautta, jolloin asiakassuhde syntyy. Internet-sivujen käyttöä koskevat tiedot saadaan sivuja teknisesti ylläpitävien- ja muiden eri ohjelmien kautta. Asiakkaan nimi- ja osoitetietoja voidaan päivittää Väestörekisterin kautta. Tilauksen saavuttua pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuus Suomen Asiakastieto Oy:n järjestelmästä. Suomen Monetan asiakkailla on oikeus kieltää tietojensa käyttö ja luovutus markkinointitarkoituksiin sekä tarkistaa itseään koskevat tiedot ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Monetalle, esim. sähköpostilla webmaster@suomenmoneta.fi. Suomen Monetan asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, jolloin täysi-ikäisyys on edellytyksenä kampanjoihin osallistumiseen. Alaikäisten tietoja ei säilytetä asiakasrekisterissä.
 
Rekisterin suojaus
 
Manuaalinen aineisto
Kaikki manuaalisesti käsiteltävät, henkilötietoja sisältävät dokumentit hävitetään asianmukaisesti, kun ne on käsitelty.
 
Tietokannassa olevat tiedot
Tietokannassa olevat tiedot on suojattu asianmukaisesti tietokantajärjestelmän- ja tietokoneen käyttöjärjestelmän suojausohjelmistolla. Varmuuskopiot on suojattu vastaavalla tavalla. Kaikki laitteet sijaitsevat lukitussa tilassa. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.
 
Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen
Henkilöllä on oikeus saada tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
Suomen Moneta:

www.suomenmoneta.fi
 
Asiakaspalvelu 24 h/vrk
puh. 010 80 80 40*
Henkilökohtainen palvelu ark. klo 8-18
* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 € + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 € + 0,1805 €/min.
 
info@suomenmoneta.fi
 
Tekninen tuki
webmaster@suomenmoneta.fi


Evästeet:
Vieraillessasi tällä internet-sivuilla, tallentuu laitteesi kiintolevylle automaattisesti evästeitä.

Mikä on eväste (cookie)?
Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa. Evästeet ladataan laitteellesi kun vierailet verkkosivulla. Vieraillessasi uudestaan sivustolla se tunnistaa tallentuneet evästeet. Tämä mahdollistaa kohdistetun tiedon lähettämisen nettiselaimellesi. Eväste voi sisältää tekstiä, numeroita tai tietoa kuten päivämääriä, mutta evästeisiin ei koskaan tallennu henkilökohtaisia tietoja. Eväste ei ole sovellus, eikä se voi toimittaa viruksia laitteellesi. Selaimet lähettävät evästeen vain sille laitteelle, joka on sen alun perin käyttäjälle lähettänyt.

Kauanko eväste säilyy tallennettuna selaimellani?
Evästeet pysyvät tallessa enintään 24 kuukautta viimeisestä sivustovierailusta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
- Tekniset toiminnot, sivustoliikenteen mittaus sekä mainonta. Tilastoimme massana sivuston kävijöitä ja heidän sivustokäyttäytymistään jotta voimme kehittää sivuston sisältöä.
- Kolmannen osapuolen evästeet: Sivustolla on Sauna Advertisingin, Googlen ja Facebookin evästeitä (Facebook eväste on tilauksen vahvistussivulla http://www.suomi100vuotta.fi/campaign/place_order). Nämä evästeet on tarkoitettu kohdentamaan mainontaa vierailemiisi sivuihin perustuen ja seuraamaan mainonnan tehoa. Huomioi, että tämä kohdentaminen tapahtuu muilla sivuilla. Emme kerää niillä henkilön tunnistamista mahdollistavia tietoja.

Suostumus
Käyttämällä sivustoa ja antamalla tietojasi sivustolla, annat suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi tässä Rekisteriselosteessa kerrotulla tavalla.

Miten poistan tai estän evästeet?
Jos et halua evästeitä laitteellesi tutustu laitteesi tai internetselaimesi ohjeisiin kuinka poistaa ja estää evästeet.

Mahdollisuutesi vaikuttaa kohdennettuun mainontaan: http://www.youronlinechoices.com/fi/

Lisätietoja kampanjasta

Kun Suomi täyttää 100 vuotta, juhlinta on syytä aloittaa hyvissä ajoin: Suomen Monetan viime vuonna julkaisema juhlamitali leijonineen myytiin loppuun vinhaa vauhtia. Virallisen juhlavuoden merkeissä Suomen leijona pääsi jälleen estradille – entistäkin komeamman juhlamitalin myötä.

Vuoden 2017 Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitali noudattaa tyyliltään ja teknisiltä tiedoiltaan aiempaa mitalia, mutta kuva-aihe on uudistettu erityisen näyttäväksi. Suomi 100 vuotta -juhlamitali on vapaasti kaikkien tilattavissa ja vieläpä ilmaiseksi.

 • Suomen Moneta jakaa kaikki 100 000 uutta juhlamitalia ilmaiseksi, vain toimituskulujen hinnalla (4,95 euroa). Tasapuolisuuden vuoksi jakelu on rajoitettu 1 mitaliin / henkilö.

Nopeimmin tilauksen saa tehtyä tältä kampanjasivulta. Juhlamitalin tilaus ei sido muihin tilauksiin, mutta kukin voi halutessaan hyödyntää myös muita sivustolla tarjottavia tilausmahdollisuuksia.

Vahvaa symboliikkaa
Juhlamitalin etusivua hallitsee Suomen leijona, joka on saanut juhlan kunniaksi käädyt ympärilleen. Taustan pystyviivat viittaavat heraldiikassa punaiseen taustaan, kuten maamme vaakunassa. Suomen leijona on maamme vanhin symboli – se esiintyy jo Kustaa Vaasan 1580-luvulla valmistuneessa hautamonumentissa.

Suomalaista muotoilua
Juhlamitalin kääntöpuolen on suunnitellut nuori suomalainen kuvataitelija Katri Piri. Tyylitelty karttakuvio mukailee osittain Suomen maakunta- ja aluerajoja, osa pitkästä maastamme näkyy kiiltävänä huurrepohjalla.

Kuva-aihetta täydentävä kesäinen kielokranssi korostaa 100-vuotiaan Suomen luontoarvoja. Viehkeä kielo äänestettiin maamme kansalliskukaksi vuonna 1967. Taustalle on hahmoteltu maamme siniristilippu – vaakaviivoitus viittaa heraldiikassa siniseen väriin.

Suomi 100 vuotta -juhlamitali

 • Kokonaislyöntimäärä 100 000 kappaletta
 • Kuparinikkeliä (CuNi)
 • 31 g / 41 mm
 • Julkaisija: Suomen Moneta

Toimitamme tuotteita vain 18 vuotta täyttäneille. Tilaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja lyöntimäärä on rajallinen. Tee siis tilauksesi viivyttelemättä. Itsenäisyytemme on juhlinnan arvoinen!

Suomen Moneta

Suomen Moneta – keräilijän kumppani, rahojen ja mitaleiden ammattilainen

Keräilyrahoja ja -mitaleita markkinoiva Suomen Moneta kuuluu kansainväliseen Samlerhuset-konserniin. Asiakkaamme hyötyvät kattavasta yhteistyöverkostostamme, sillä tarjolla on sekä korkealaatuisia suomalaistuotteita että ulkomaisia uutuuksia. Ennakkovaraustemme ansiosta valikoimissa on myös tavoiteltuja keräilyharvinaisuuksia.

Pitkä kokemus kansainvälisillä rahamarkkinoilla takaa yksittäiselle keräilijälle luotettavan ja asiantuntevan palvelun. Palvelukokonaisuuden tavoitteena on mahdollisimman helppo asiointi: voit tehdä tilauksen verkkokaupastamme www.suomenmoneta.fi, puhelimitse tai postitse. Tilaamasi tuotteet postitetaan suoraan kotiisi – vaivattomasti ja täysin turvallisesti. Mikäli haluat palauttaa tuotteita tutustu www.suomenmoneta.fi/asiakaspalvelu/palautusopas

Toimimme virallisena jakelijana useimmille maailman johtaville rahapajoille ja keskuspankeille, kuten Norjan rahapaja, Britannian kuninkaallinen rahapaja, Ranskan rahapaja, Kanadan kuninkaallinen rahapaja, Kiinan kansantasavallan keskuspankki, Australian kuninkaallinen rahapaja, Etelä-Afrikan rahapaja, Itävallan rahapaja, Alankomaiden kuninkaallinen rahapaja, Suomen rahapaja, Espanjan kuninkaallinen rahapaja ja monet muut.

Asiakaspalvelunumeromme on käytettävissäsi 24 h/vrk, puh: 010 80 90 00*. Henkilökohtaista palvelua saat samasta puhelinnumerosta arkisin klo 8–18. Sähköposti: info@suomenmoneta.fi

*Puhelun hinta lankaverkosta on 0,0835 €/puhelu + 0,0655 €/min ja mobiiliverkosta 0,0835 €/puhelu + 0,1805 €/min.

 

Usein kysyttyä

 1. Mistä tässä kampanjassa on kyse?

  Itsenäinen Suomi juhlii 100-vuotista historiaansa vuonna 2017. Sen kunniaksi Suomen Moneta jakaa juhlamitaleita pelkällä toimituskulujen hinnalla. Juhlamitalin voi tilata internetissä osoitteessa www.suomi100vuotta.fi tai puhelimitse Suomen Monetan asiakaspalvelusta numerosta 010 80 90 00.  

 2. Montako mitalia on jaossa?

  Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitaleita jaetaan toimituskulujen (4,95 €) hinnalla korkeintaan 100 000 kappaletta, kokonaislyöntimäärä on 100 000 kappaletta.

 3. Mistä mitali on tehty?

  Mitali on kuparinikkeliä (Cu75Ni25). Se on halkaisijaltaan 41 mm ja painaa 31 g.

 4. Miten mitali toimitetaan minulle?

  Mitali toimitetaan postitse suoraan kotiisi. Suurimpaan osaan suomalaisia kotitalouksia lähetys toimitetaan suoraan postilaatikkoon.

 5. Voinko palauttaa tuotteen?

  Kyllä voit. Kaikilla Suomen Monetan kautta myytävillä tuotteilla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus. Kätevimmin palautat tuotteen veloituksetta postitse asiakaspalautuksena samassa kuoreessa, jossa olet tuotteen saanut. Muistathan aina ilmoittaa asiakaspalveluumme tilauksen peruutuksesta, palautuksesta tai jos haluat keskeyttää kokoelman tilauksen. (Katso tarkemmat tiedot www.suomenmoneta.fi/asiakaspalvelu/palautusopas).

 6. Sitoudunko muihin tilauksiin, jos tilaan itselleni ilmaisen mitalin?

  Et sitoudu muihin tilauksiin. Itsenäinen Suomi 100 vuotta -juhlamitalin tilaus on yksittäinen tilaus. Voit kuitenkin halutessasi tilata kampanjasivustoilta muitakin aiheeseen liittyviä tuotteita.

 7. Miksi voin tilata vain yhden mitalin?

  Haluamme varmistaa, että mahdollisimman monelle suomalaiselle riittää ainakin yksi mitali.

 8. Miksi Suomen Moneta jakaa mitalit ilmaiseksi, vain toimituskulujen hinnalla?

  Itsenäinen Suomi on juhlan arvoinen asia jokaiselle suomalaiselle. Mitali on esine, joka säilyy jopa sukupolvelta toiselle. Olisi hienoa, jos mitalimme löytyisi suomalaisilta vielä silloinkin, kun Suomi täyttää 200 vuotta.

 9. Eli mitalista joutuu kuitenkin maksamaan?

  Maksat mitalista vain ja ainoastaan toimituskulut. Normaali toimituskulu on 4,95 euroa.   

 10. Muistan, että viime vuonna julkaistiin myös Itsenäinen Suomi 100 vuotta -mitali. Miksi näitä tulee nyt lisää?

  Itsenäisen Suomen 100-vuotisjuhla on tärkeä tapahtuma, jota juhlitaan pitkään. Viimevuotinen, nyt jo loppuunmyyty ensimmäinen mitali käynnisti juhlakauden komealla tavalla ja varsinaisen juhlavuoden vietto jatkuu nyt sitäkin vauhdikkaampana. Uusi 8.5.2017 julkaistu juhlamitali tarjoaa jälleen peräti 100 000 henkilölle konkreettisen muiston maamme historiallisesti merkittävästä saavutuksesta.

 11. Tilasin viime vuoden juhlamitalin, voinko tilata myös tämän?

  Totta kai! Mitä näkyvämmin haluat liputtaa itsenäisen isänmaamme puolesta, sen parempi. Kuva-aiheeltaan uudistettu juhlamitali 2017 sopii hyvin edellisen seuraan. Tee tilauksesi vaikka saman tien!

 12. Voinko tilata juhlamitalin ulkomaille? (International deliveries)

  Toimitamme tuotteita ainostaan Suomeen. / Vi levererar endast till adresser i Finland. / We deliver products only to addresses in Finland.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
 
Rekisterin pitäjä
Oy Nordic Moneta Ab/Suomen Moneta
PL 770
00101 Helsinki
Y-tunnus 1611712-3
 
Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Janne Häkkinen, puh. 010 80 80 40*
 
Rekisterin nimi
Suomen Monetan asiakas- ja yhteystietorekisteri
 
Rekisterin käyttötarkoitus
Suomen Moneta vastaa rekisterinpitäjänä rekisteröityjen henkilötietojen käsittelystä.
 
Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja käytetään markkinointiin, asiakassuhteiden hoitamiseen ja kehittämiseen sekä muihin vastaaviin verkkokaupan ja siihen liitettyjen palveluiden ja asiakkuuksien kehittämiseen liittyviin tarkoituksiin. Tietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Rekisteröidyt ovat joko asiakassuhteessa Suomen Monetaan tai ilmoittaneet oma-aloitteisesti yhteystietonsa esimerkiksi ottaessaan osaa Suomen Monetan järjestämiin kampanjoihin. 
 
Rekisterin sisältämät tiedot
 - Asiakastiedot, kuten yhteystiedot, syntymäaika, sukupuoli.
 - Kiinnostuksen kohteet, kuten asiakkaan itse ilmoittamat tuoteryhmät.
 - Ostotiedot, kuten ostopäivämäärä, tuotetiedot.
 - Markkinointihistoria, kuten lähetettyjen tiedotteiden päivämäärät ja markkinointikiellot.
 - Internet-historia, kuten tiedot sivuista, joilla on käyty.
 
Tietojen kerääminen
Kaikki kerätyt yhteys- ja muut profiilitiedot saadaan asiakkaalta itseltään eri kampanjoiden kautta, jolloin asiakassuhde syntyy. Internet-sivujen käyttöä koskevat tiedot saadaan sivuja teknisesti ylläpitävien- ja muiden eri ohjelmien kautta. Asiakkaan nimi- ja osoitetietoja voidaan päivittää Väestörekisterin kautta. Tilauksen saavuttua pidätämme oikeuden tarkistaa asiakkaan luottokelpoisuus Suomen Asiakastieto Oy:n järjestelmästä. Suomen Monetan asiakkailla on oikeus kieltää tietojensa käyttö ja luovutus markkinointitarkoituksiin sekä tarkistaa itseään koskevat tiedot ilmoittamalla siitä kirjallisesti Suomen Monetalle, esim. sähköpostilla webmaster@suomenmoneta.fi. Suomen Monetan asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias, jolloin täysi-ikäisyys on edellytyksenä kampanjoihin osallistumiseen. Alaikäisten tietoja ei säilytetä asiakasrekisterissä.
 
Rekisterin suojaus
 
Manuaalinen aineisto
Kaikki manuaalisesti käsiteltävät, henkilötietoja sisältävät dokumentit hävitetään asianmukaisesti, kun ne on käsitelty.
 
Tietokannassa olevat tiedot
Tietokannassa olevat tiedot on suojattu asianmukaisesti tietokantajärjestelmän- ja tietokoneen käyttöjärjestelmän suojausohjelmistolla. Varmuuskopiot on suojattu vastaavalla tavalla. Kaikki laitteet sijaitsevat lukitussa tilassa. Työntekijöillä on vaitiolovelvollisuus.
 
Rekisteröidyn tarkastusoikeus ja tietojen korjaaminen
Henkilöllä on oikeus saada tarkistaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.
 
Suomen Moneta:

www.suomenmoneta.fi
 
Asiakaspalvelu 24 h/vrk
puh. 010 80 80 40*
Henkilökohtainen palvelu ark. klo 8-18
* Puhelun hinta lankaverkosta 0,0835 € + 0,0655 €/min ja matkapuhelinverkosta 0,0835 € + 0,1805 €/min.
 
info@suomenmoneta.fi
 
Tekninen tuki
webmaster@suomenmoneta.fi


Evästeet:
Vieraillessasi tällä internet-sivuilla, tallentuu laitteesi kiintolevylle automaattisesti evästeitä.

Mikä on eväste (cookie)?
Evästeet ovat tekstitiedostoja, jotka sisältävät pienen määrän tietoa. Evästeet ladataan laitteellesi kun vierailet verkkosivulla. Vieraillessasi uudestaan sivustolla se tunnistaa tallentuneet evästeet. Tämä mahdollistaa kohdistetun tiedon lähettämisen nettiselaimellesi. Eväste voi sisältää tekstiä, numeroita tai tietoa kuten päivämääriä, mutta evästeisiin ei koskaan tallennu henkilökohtaisia tietoja. Eväste ei ole sovellus, eikä se voi toimittaa viruksia laitteellesi. Selaimet lähettävät evästeen vain sille laitteelle, joka on sen alun perin käyttäjälle lähettänyt.

Kauanko eväste säilyy tallennettuna selaimellani?
Evästeet pysyvät tallessa enintään 24 kuukautta viimeisestä sivustovierailusta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
- Tekniset toiminnot, sivustoliikenteen mittaus sekä mainonta. Tilastoimme massana sivuston kävijöitä ja heidän sivustokäyttäytymistään jotta voimme kehittää sivuston sisältöä.
- Kolmannen osapuolen evästeet: Sivustolla on Sauna Advertisingin, Googlen ja Facebookin evästeitä (Facebook eväste on tilauksen vahvistussivulla http://www.suomi100vuotta.fi/campaign/place_order). Nämä evästeet on tarkoitettu kohdentamaan mainontaa vierailemiisi sivuihin perustuen ja seuraamaan mainonnan tehoa. Huomioi, että tämä kohdentaminen tapahtuu muilla sivuilla. Emme kerää niillä henkilön tunnistamista mahdollistavia tietoja.

Suostumus
Käyttämällä sivustoa ja antamalla tietojasi sivustolla, annat suostumuksesi siihen, että käytämme tietojasi tässä Rekisteriselosteessa kerrotulla tavalla.

Miten poistan tai estän evästeet?
Jos et halua evästeitä laitteellesi tutustu laitteesi tai internetselaimesi ohjeisiin kuinka poistaa ja estää evästeet.

Mahdollisuutesi vaikuttaa kohdennettuun mainontaan: http://www.youronlinechoices.com/fi/